Trevligt besök

Så här mysigt kan man ha hos oss , ett holländskt par som verkligen njuter av gott kaffe, solen, omgivningen och naturen. How cozy can you have with us, a Dutch couple who really enjoy good coffee, the sun, the environment and nature. Op deze manier knus kan men hebben bij ons , een Nederlands paar die echt genieten van lekker koffie, de zon, de omgeving en de natuur.

Norrmannen Per-Olov Nilsson som hade rott ända från Filipstad och skulle till Karlskoga.

Björn & Inger Söderberg från Bålsta med sin Ford modell A Town Sedan 1930

Ibland får man trevligt 
& oväntat besök.


 
14 juli
Kom Berit Nordstrand på besök  hon har haft slusscafé före mig i sådär 10 år.Jätteroligt att få visa henne "mitt slusscafé"

13 juli
Fick vi celebert besök av Carl-Jan Granqvist. Bertil Persson i Asphyttan tog med honom som gäst för att visa slusscafé och Bjurbäckens Slussar.
9 juli
Gör som Kaj Lindgren & Julia Andreasson vandra på våra vandringsleder. De har vandrat från Storfors - Asphyttan bl a Rövarleden

Den 1 juli kom det en liten roddbåt med Norrmannen Per-Olov Nilsson som hade rott ända från Filipstad och skulle till Karlskoga. Han har fått en egen liten flik så gärna in och läs mer om honom.

Den 1 juli kom Claudia Rodriguez  med ett glatt gäng ( de var 18 st) från mexiko för att uppleva en tur på kanalen och smaken av våra våfflor.


Vi fick fint besök av Björn & Inger Söderberg från Bålsta som gjorde en resa från västkusten till ostkusten, med sin Ford modell A Town Sedan 1930